Reisverzekering Univé

unive reisverzekeringUnivé is een verzekeringsmaatschappij waar je je voor veel zaken kunt laten verzekeren. Een van deze verzekeringen is de reisverzekering. Je kunt er voor kiezen om alleen je reisverzekeringen onder te brengen bij Univé,  het maakt niet uit als je bijvoorbeeld je zorgverzekering bij een andere maatschappij hebt onder gebracht.

Soorten reisverzekeringen Univé

Bij Univé kun je verschillende soorten reisverzekeringen afsluiten. Zo kun je kiezen voor een kortlopende, doorlopende en of een annuleringsverzekering. Bij Univé kun je je al laten verzekeren voor slechts 1.99 per maand bij een doorlopende reisverzekering bij het zogenaamde comfort pakket. Dit comfort pakket is in 2013 voor de derde keer op rij als beste uit de test van de consumentenbond. Hierdoor weet je zeker dat je een goede prijs/ kwaliteit verhouding hebt.

Over Univé

Univé is een verzekeringsmaatschappij die naar eigen zegge geen winstoogmerk heeft, hierdoor hanteren ze de laagste prijzen voor de premie van je verzekering.  Ze doen aan een snelle schade afhandeling en hebben een zeer vriendelijke klantenservice die je graag verder helpt.  Via de website van deze verzekeringsmaatschappij kun jij gemakkelijk de premie berekenen voor de verzekering die aan jou eisen voldoet.

De service van Univé

Univé biedt jou ook een goede service aan als je op reis bent. Zo kun je altijd hulp bij schade krijgen als je in het buitenland bent. Je kunt eenvoudig met de help desk bellen via (0031) 592 34 81 1 deze adviseren jou altijd wat je het beste kunt doen.  Mocht je in het buitenland naar het ziekenhuis moeten of komen er andere kosten die je wilt laten verzekeren dan is het belangrijk dat je altijd eerst contact opneemt met Univé zodat jij op de juiste manier begeleid wordt.

Schade kan je ook eenvoudig opgeven via het schade claim formulier op de website. Dit is zeer gemakkelijk en Univé zorgt er voor dat de schade snel vergoed wordt.