Zilveren kruis Achmea reisverzekering

Zilveren kruis Achmea is een bekende verzekeringsmaatschappij in Nederland. Iedereen kent de reclame spotjes van “Even Apeldoorn bellen” wel. Ook bij deze verzekeringsmaatschappij kun jij je reisverzekering onder brengen, hiervoor zijn er drie verschillende mogelijkheden.achmea zilverenkruis

Mogelijkheden bij Zilveren kruis Achmea

Er zijn drie verschillende mogelijkheden voor een reisverzekering bij Achmea. Zo kun je een doorlopende reisverzekering, kortlopende reisverzekering en of een annuleringsverzekering afsluiten.  Bij de doorlopende verzekering kan er een keuze gemaakt worden tussen een basispakket en een uitgebreid pakket dit is afhankelijk van je eigen keuze in hoever je verzekerd wilt zijn.  De kortlopende verzekering kan al afgesloten worden vanaf 0.82 per dag!

Over Zilveren Kruis Achmea

Al meer dan zestig jaar is deze verzekeringsmaatschappij actief in de verzekeringswereld. In 1985 is de maatschappij Zilveren Kruis gefuseerd met de maatschappij Achmea. Sinds 2008 hoort ook Agis zorgverzekeringen bij deze verzekeringsmaatschappij. Door deze fusies heeft het bedrijf nog meer mogelijkheden om jou als klant verder te helpen.

De reisverzekering service

Als je op vakantie bent is de service van je reisverzekeringsmaatschappij erg belangrijk. Je bent namelijk vaak niet in Nederland waardoor het belangrijk is dat de communicatie goed verloopt en je op een prettige manier verder wordt geholpen. Deze service kun je verwachten van Zilveren Kruis Achmea als je een reisverzekering bij ze afsluit.

Ook een kortlopende reisverzekering nodig? Kijk dan is bij www.kortlopendereisverzekering.net